Voorstellen

Mijn naam is Fleur Heeren, ik ben 25 jaar oud en woon samen met mijn vriendin Ashley Vierbergen 29 jaar oud in Zwanenburg. Begin mei 2021 zijn we trots moeders geworden van onze eerste zoon Jayh Louis. In september 2017 heb ik onze deuren geopend voor een kleinschalige, betrouwbaar en liefdevolle gastouderopvang genaamd La Fleur. 

Tijdens mijn studie als pedagogisch medewerker jeugdzorg heb ik op verschillende plekken stage gelopen. Ik heb stage gelopen in de kinderopvang, PRO school(kinderen met leer en gedragsproblemen), de ouderenzorg en jongerenbegeleiding. De afgelopen 3 jaar ben ik werkzaam geweest met jongeren die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Ondanks dat ik deze baan ontzettend uitdagend vond kwam ik er achter dat mijn hart toch bij de kleintjes ligt.

In mijn omgeving zijn altijd baby`s en kinderen geweest en heb ik veel oppas werk gedaan in de buurt en zo later ook op de kinderen van vriendinnen. Ik geniet ervan hoe kinderen van elkaar leren en de blijheid en trots wanneer ze een "kleine" stap in de ontwikkeling hebben bereikt.

Contact

Gastouderopvang La Fleur

Esdoornlaan 30, 1161JJ Zwanenburg

Gediplomeerd Gastouder 

Aangesloten bij een erkend gastouderbureau

in het bezit van kinder-EHBO

LRKP-nummer: 265264935

KVK-nummer: 69231990

Openingstijden:

Ma t/m Do           7:30-17:30 uur*  

* andere opvang dagen en tijden zijn bespreekbaar.